Gästinformation

start5webb

Dockside Vandrarhem har 40 sängplatser fördelade på enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum, fyrbäddsrum, sexbäddsrum och rum med åtta bäddar. Du kan bo i eget rum eller i sovsal.
Toaletter och separata låsbara duschar finns i korridoren.

Vi har ett fullutrustat kök, där du kan laga frukost och enkla måltider samt förvara mat i kyl och frys. Gratis

WiFi är förstås gratis och når alla rum.

Gästdator

e-2

Samtliga rum är ju något mindre än ett dyrare hotell, men alla har bekväma sängar, täcken och kuddar, sänglampa och eluttag för laddning av mobiltelefon etc.

Lakan  tar du med dig själv eller hyr av oss till en engångskostnad av 65 kronor / person. Observera att det inte är tillåtet med sovsäck av hygieniska och säkerhetsmässiga skäl.

Du kan låna hårtork, strykjärn och hänglås till säkerhetsskåp

Naturligtvis är det rök och pälsdjursfritt.
Öppet 365/7/24

e-1

CHECK IN
Receptionen är öppen mellan 15 och 18 för incheckning. Om, du kommer senare eller tidigare vill vi att du kontaktar oss minst 24 timmar innan ankomst, så ger vi dig vidare  instruktioner. Via mail på info@docksidehostel.se då har ni det dokumenterat eller +46 730453444 (9-11 ; 15-18)

Vi har ett väl fungerande system med koder till entrén och ett säkerhetsskåp där ni får eventuella nycklar och ytterligare instruktioner.

CHECK-OUT  är innan 11.00 så att städpersonal hinner städa rummet. Går du innan 09.00 kan du lämna en eventuell nyckel i lådan vid receptionen och ditt kreditkort debiteras i efterhand såvida annat inte är överenskommet.

_3
Samarbetspartner: www.arbetskladerna.se Snickers Workwear www.webbyra.com